Projecten

De mogelijkheden van audiovisuele oplossingen zijn eindeloos. Voor ieder project bieden wij maatwerk afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Van een display in je etalage tot touchscreens, videoconference oplossingen en videowalls: Flatmedia beschikt over jarenlange ervaring.

Spar

Spar Holding Nederland heeft gekozen voor een samenwerking met Flatmedia om de Spar City Store Formule te voorzien van een narrowcasting oplossing. Naast de keuze voor betrouwbare hardware heeft Flatmedia voor de content en aansturing business partner De Digitale betrokken. Hierdoor wordt ook het contentonderhoud van de uitzending geheel voor Spar verzorgd.

Voor iedere instore locatie - zoals het kassa eiland, de bakery en het zitgedeelte - is een doordachte en relevante uitzending gecreëerd waarbij doeltreffende content wordt getoond. Ook de nieuwe shop-in-shop-formule ‘The Tosti Club’ is door Flatmedia voorzien van een 1x2 (2 monitoren naast elkaar) digitale menukaart in portret formaat.

Sport 2000 Absolute Teamsport

In 2022 plaatste Flatmedia bij de Absolute Teamsport Formule van Sport2000 een reeks schermen bij de verschillende vestigingen. In elke vestiging vind je acht schermen: 1x een ‘Video Cube’ met vier 50” monitoren en op de wand voor elk van de merken Nike, Adidas en Puma een 43” monitor.

Sport2000 zorgt voor een basiscollectie sportartikelen van de beste A-merken. Zij stemmen hun assortiment af aan de lokale behoefte van de klant. In Europa zijn er meer dan 3.000 winkels in 19 landen. Flatmedia verzorgt de installatie en ondersteuning voor de vestigingen in Nederland en België. Bij Sport2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. En dat is iets waar Flatmedia zich heel erg in herkent en graag aan bijdraagt!

De Digitale BV

Flatmedia is prefered installation partner van De Digitale B.V.

Vanaf dag 1 verzorgd  Flatmedia alle installatie's voor De Digitale BV in de gehele Benelux.

De Digitale is marktleider in digitale menuborden en gebruiksvriendelijke orderkiosken die de bestelomgeving optimaliseren. Met hun eigen content studio creëren ze onderscheidende videocontent voor de optimale presentatie. Van foto- en videografie tot concept ontwikkeling en implementatie. Flatmedia zorgd voor een perfecte installatie en hebben imiddels al meer dan 500 succesvolle projecten opgeleverd!

Gemeente Rotterdam

Flatmedia wordt voor verschillende projecten van de Gemeente Rotterdam benaderd voor het vervangen van bestaande installaties of juist het invullen van totaal nieuwe installaties. Bij iedere aanvraag wordt er altijd eerst een locatiebezoek ingepland om het specifieke project te bekijken en in te meten. Vervolgens stellen we hier de meest doeltreffende oplossing voor samen.

Zo zijn er door Flatmedia de afgelopen jaren bij verschillende kantoren binnen de gemeente nieuwe beamer en monitor installaties geplaatst. Ook mochten wij de visuele inrichting verzorgen voor het project ‘COOLSINGEL VERNIEUWT’. Op de Coolsingel werd een tijdelijk informatiecentrum ingericht tijdens de bouwperiode waarbij de inwoners uit de stad de nieuwe Coolsingel in maquettes en video animaties konden bewonderen.

Eijsink

Voor business partner Eijsink Afrekensystemen heeft Flatmedia naast diverse projectmatige samenwerkingen ook de gehele nieuwe showroom in Amsterdam mogen voorzien van meerdere presentatie oplossingen. 

De nieuwe showroom is voorzien van twee grote videowalls gebouwd met 55’’ Philips ultra-narrow frame monitoren in 2x2 formaat. Deze monitoren beschikken nog maar over een 3,5 mm bezel (rand) waardoor de beelden bijna naadloos in elkaar overlopen. 
Voor de 1x2 landscape menupresentatie oplossing is gebruikt gemaakt van twee monitoren in 43'' formaat, welke samen een breedte van 194cm creëren.

De kantoren/spreekkamers zijn ieder voorzien van een losse presentatiemonitor aan de wand welke middels een draadloos toetsenbord en muis op tafel bediend worden.

Somfy

Samen met content creator B-Creative heeft Flatmedia het Somfy Homemotion house in Woonmall Villa Arena voorzien van 4x 65” Philips pro-displays. Deze hebben wij portret in de wand gemonteerd. De content onder verantwoordelijkheid van B-Creative, is geïntegreerd op Brightsign multimedia players. Deze worden bediend door een 15” touch-monitor in dezelfde behuizing als de aanwezige tafel. Het 55” Philips pro-display boven de tafel verwelkomt de gasten en opent de presentatie die vervolgens samenvloeit met de videowall, en zo een geheel vormen.

Mercedes-Benz Westland

Mercedes-Benz Westland heeft Flatmedia betrokken bij de volledige audio-visuele invulling van hun nieuwe bedrijfspand in Naaldwijk. Samen met de architect en de vestigingsdirecteur is Flatmedia tot een totaal concept gekomen waarbij interieur, kleuren en inbouwoplossingen totaal op elkaar afgestemd zijn. 

Naast het plaatsen van twee grote LCD-monitoren bij de koffie corner en leestafel heeft Flatmedia zowel op de begane grond als op de eerste verdieping drie kleine LCD-monitoren naast elkaar geplaatst. Op de drie schermen wordt hetzelfde beeld weergeven voor een speels en attentieverhogend effect. De directiekamer is voorzien van een HD Ready 16:9 beamer, gecombineerd met een in het plafond ingebouwd projectiescherm, dat automatisch uitrolt bij het inschakelen van de beamer. Voor het geluid heeft Flatmedia diversen opbouw en inbouwluidsprekers toegepast, gekoppeld aan een Speakercraft 6 zone multiroom systeem. Hiermee kan in de showroom, de werkplaats, het magazijn en het kantoor de bronkeuze als iPod, radio of pc en het volume afzonderlijk van elkaar bepaald worden. Allemaal met een bedieningspaneel in de desbetreffende ruimte.

Gemeente Purmerend

Samen met business partner Mostware ICT realiseerde Flatmedia 26 nieuwe presentieoplossingen, verdeeld over het totaal gerenoveerde stadhuis van de Gemeente Purmerend. Meerdere huddle rooms en boardrooms werden voorzien van een interactieve presentatieoplossing.

Tijdens de renovatie van het stadhuis heeft de gemeente gekozen voor een nieuwe benadering van werkplekinrichting waarbij alle werkplekken en vergaderruimtes zijn ingericht als Flexwerkplekken. 

Elke gebruiker kan een beschikbare ruimte in gebruik nemen en draadloos via de laptop, tablet of smartphone contact maken met de monitor. Iedere ruimte is op dezelfde manier ingericht en samengesteld zodat de gebruiker in iedere ruimte met de presentatieoplossing simpel en eenvoudig overweg kan.

Hoofdkantoor Caiway Schiedam

Op het hoofdkantoor van Caiway in Schiedam hebben we een audio-visuele inrichting geïnstalleerd op de totaal gerenoveerde kantoorverdieping.

Op twee elektrische projectieschermen kan een presentatie door middel twee krachtige beamers duidelijk bekeken worden door de deelnemers. De afsluitbare patchkast is voorzien van diverse draadloze microfoonoplossingen: de spreker kan kiezen tussen een handheld microfoon, een headset of een dasspeld.   

De bediening vind plaats middels een centraal geplaatst bedieningspaneel en een centrale wandaansluiting met HDMI: dit bied gemak en voor iedere gebruiker toegankelijk.

Dupi Group

Naast de vestiging Rotterdam hebben wij onlangs ook de vestiging Amsterdam mogen voorzien van diverse Video Conference oplossingen.

Diversen kantoren, spreek en vergaderkamers zijn voorzien van een vaste opstelling waarbij iedere gebruiker direct een videocall kan starten zodra hij of zij plaats neemt voor de camera.

Tevens was er ook een wens voor zowel de locatie Rotterdam als Amsterdam voor een mobiele verrijdbare oplossing die binnen de gehele afdeling op meerdere plaatsen kan worden ingezet.