Avocor ultra wide displays

Video conferencing

Video conferencing – het vergaderen en presenteren op afstand – is niet meer weg te denken en was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast is het efficiënt en milieubewust.

video conferencing

(Hybride) samenwerken via Video conferencing

Door gebruik te maken van video conferencing kunnen teams eenvoudig communiceren en vergaderen, ongeacht hun locatie. Flatmedia begrijpt het belang van effectieve communicatie in hybride werkomgevingen en biedt voor iedereen een passende oplossing. Met onze geavanceerde videoconferentie oplossingen zorgen we ervoor dat teams productief kunnen samenwerken, waar ze zich ook bevinden.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Jouw voordelen

  • Kostenbesparing: Vermindert reiskosten en gerelateerde uitgaven voor vergaderingen en trainingen.
  • Tijdsbesparing: Elimineert de noodzaak voor reistijd, waardoor meer tijd beschikbaar is voor productieve taken.
  • Toegankelijkheid: Maakt het mogelijk om deel te nemen aan vergaderingen vanaf elke locatie met internettoegang.
  • Flexibiliteit: Vergemakkelijkt hybride werken door virtuele en fysieke deelnemers naadloos te verbinden.
  • Efficiëntie: Verhoogt de efficiëntie door snel informatie uit te wisselen en beslissingen te nemen.
  • Milieuvriendelijk: Vermindert de CO2-uitstoot door minder reizen en transport.
  • Wijdverspreide deelname: Maakt het mogelijk om deel te nemen aan vergaderingen met mensen over de hele wereld, ongeacht de locatie.
  • Verbeterde communicatie: Biedt een platform voor directe, real-time communicatie via audio, video en chat.
  • Documentdeling: Vergemakkelijkt het delen en bespreken van documenten en presentaties tijdens vergaderingen.
  • Opname en archivering: Maakt het mogelijk om vergaderingen op te nemen voor.

Video conferencing

Video conferencing – het (hybride) vergaderen, samenwerken én presenteren op afstand – is niet meer weg te denken en was nog nooit zo gemakkelijk. Het is bovendien efficiënt en milieubewust. Of het nu gaat om een snelle meeting met zakenrelaties, overleg met collega’s aan de andere kant van de wereld, of productdemonstraties en trainingen voor klanten, de technologie heeft zich snel ontwikkeld. Het gaat verder dan alleen elkaar aankijken en praten; ook het efficiënt delen en bespreken van documenten is nu standaard bij een videoconferentie of videoveradering.

Een goed videoconferentiesysteem is dan ook een must in de moderne vergaderruimte (modern workspace). Zelfs de kleine overlegruimte, de ‘huddle room’, wordt tegenwoordig voorzien van videoconferentieapparatuur. Dit is vooral belangrijk voor hybride werken, waar sommige teamleden op kantoor zijn en anderen op afstand deelnemen. Flatmedia verzorgt twee manieren van videoconferencing: Bring Your Own Meeting (BYOM), waarbij gebruikers hun eigen apparaten en software meenemen, en het Room systeem principe, waarbij vergaderruimtes zijn uitgerust met speciale hardware en geïntegreerde Microsoft Teams of Zoom Rooms software.

Flatmedia helpt je bij het faciliteren van de juiste oplossing of het verder uitbouwen van het huidige videoconferentiesysteem. Wij voorzien je van een oplossing waarbij je verzekerd bent van haarscherp beeld en geweldig geluid zonder ruis. Ons beeld beweegt 360 graden mee in de ruimte, waardoor elke deelnemer optimaal in beeld blijft.

Bring Your Own Meeting Systeem

Bring Your Own Meeting (BYOM) is een flexibele en moderne oplossing voor videoconferencing waarbij gebruikers hun eigen apparaten en software kunnen meenemen naar de vergaderruimte. In plaats van te vertrouwen op vaste apparatuur, kunnen deelnemers eenvoudig hun laptop of mobiel aansluiten op de beschikbare infrastructuur. Dit maakt het mogelijk om hun vertrouwde applicaties en instellingen te gebruiken, wat de gebruikservaring aanzienlijk verbetert.

BYOM biedt talloze voordelen voor bedrijven die hybride werken omarmen. Het stelt medewerkers in staat om met hun eigen, vertrouwde tools te werken, wat de productiviteit en het comfort verhoogt. Daarnaast is het kostenefficiënt omdat bedrijven niet hoeven te investeren in dure, vaste videoconferentieoplossingen voor elke vergaderruimte. Het biedt ook een hoge mate van flexibiliteit, aangezien verschillende teams en gebruikers verschillende voorkeuren en behoeften kunnen hebben als het gaat om software en apparatuur.

Met BYOM kunnen deelnemers snel en eenvoudig vergaderingen opzetten zonder technische barrières. Het maakt het mogelijk om snel te schakelen tussen verschillende platforms en apparaten, waardoor het ideaal is voor dynamische en snel veranderende werkomgevingen. BYOM ondersteunt een naadloze samenwerking en communicatie, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden of welke technologie ze verkiezen te gebruiken.

Room Systeem

De Room systeem video conferencing oplossing is een geavanceerde en geïntegreerde benadering voor het houden van virtuele vergaderingen in speciale vergaderruimtes. Dit systeem maakt gebruik van hoogwaardige hardware en software die naadloos samenwerken om een professionele en betrouwbare vergaderervaring te bieden. In tegenstelling tot Bring Your Own Meeting (BYOM), waarbij deelnemers hun eigen apparaten meenemen, is het Room systeem volledig uitgerust met vaste apparatuur zoals camera’s, microfoons, luidsprekers en schermen die speciaal zijn ontworpen voor videoconferencing.

Een Room systeem biedt een consistente en hoogwaardige ervaring, ongeacht wie de ruimte gebruikt. Het stelt bedrijven in staat om hun vergaderruimtes om te toveren tot high-tech omgevingen waar iedereen eenvoudig kan inloggen en deelnemen aan vergaderingen. Dit systeem is ideaal voor grote vergaderruimtes en boardrooms waar professionele audio- en videokwaliteit essentieel zijn. De ingebouwde software, zoals Microsoft Teams of Zoom Rooms, zorgt voor een intuïtieve bediening en maakt het gemakkelijk om vergaderingen te starten, deel te nemen en te beheren.

De voordelen van een Room systeem zijn onder andere superieure beeld- en geluidskwaliteit, eenvoudige installatie en gebruiksgemak, en een uniforme ervaring voor alle gebruikers. Het maakt samenwerking efficiënter en effectiever doordat het technische problemen minimaliseert en deelnemers zich kunnen concentreren op de inhoud van de vergadering. Bovendien ondersteunt het Room systeem hybride werken door ervoor te zorgen dat zowel fysieke als virtuele deelnemers optimaal kunnen communiceren en samenwerken.

Kortom, de Room systeem videoconferencing oplossing is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een robuuste, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor hun vergaderruimtes.

huddle room

Huddle
rooms

tot 4 personen

Onze videoconference-oplossingen voor huddle rooms bieden eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening, met HD-video en -audio voor naadloze communicatie. Ze ondersteunen draadloze contentdeling en zijn compatibel met verschillende videoplatforms.

small meeting room

Kleine
meeting rooms

tot 8 personen

Videoconference-oplossingen voor kleine meetingrooms bieden hoogwaardige video- en audiokwaliteit, geoptimaliseerd voor intieme bijeenkomsten. Ze zijn eenvoudig te integreren met bestaande systemen en ondersteunen draadloze contentdeling en meerdere videoplatforms.

medium meeting room

Medium
meeting rooms

tot 12 personen

De videovergader-oplossingen van Flatmedia voor medium meetingrooms bieden perfecte audio en video kwaliteit en zijn ideaal voor middelgrote groepen. Ze zijn beschikbaar als BYOM en Room systeem variant, en bieden ondersteuning voor draadloze contentdeling en diverse video software.

large meeting room

Grote
meeting rooms

tot 20 personen

Grote meetingrooms vragen een andere aanpak dan minder grote ruimten. Daarom plaatsen wij extra audio apparatuur en hoogwaardige slimme camera’s. Zo zijn de deelnemers in deze grote ruimtes altijd goed verstaanbaar en perfect in beeld.

avocor signature room

Signature
rooms

tot 10 personen

Flatmedia’s videoconference signature rooms bieden ongeëvenaarde technologie en gebruiksgemak, wat zorgt voor een professionele videovergaderervaring. Met ultrabrede touchscreens, slimme camera’s, meerlaagse microfoons en omgevingssensoren creëren ze de ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten.

Huddle rooms

Huddle rooms zijn kleine, flexibele vergaderruimtes die ideaal zijn voor spontane bijeenkomsten, brainstormsessies en snelle teamoverleggen. Het principe achter huddle rooms is eenvoud: een toegankelijke ruimte die het mogelijk maakt om snel samen te komen zonder de formalisatie van grote vergaderzalen.

Wij kunnen jouw huddle room inrichten met slimme geavanceerde video conferencing oplossingen, geschikt voor zowel Bring Your Own Meeting (BYOM) als dedicated Room systemen. Onze oplossingen zorgen voor een naadloze integratie van videoconferenties, waardoor je teams overal en altijd efficiënt kunnen samenwerken. Of het nu gaat om spontane vergaderingen of geplande presentaties, wij bieden de perfecte technologie om je huddle room optimaal te benutten.

Kleine meeting rooms

Onze video conferencing oplossingen voor kleine vergaderruimten zijn ontworpen om samenwerking eenvoudig en efficiënt te maken. Deze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en bieden haarscherpe video- en audiokwaliteit, waardoor elke vergadering soepel verloopt. Of het nu gaat om een snelle check-in met een teamlid op afstand of een belangrijke presentatie, onze technologie zorgt voor een vlekkeloze ervaring.

Wat onze oplossingen zo gemakkelijk maakt, is de intuïtieve bediening en de snelle opstarttijd. Geen gedoe met ingewikkelde instellingen of lange opstartprocedures – binnen enkele seconden ben je verbonden en klaar om te vergaderen. Bovendien zorgen de compacte en veelzijdige apparaten ervoor dat je ruimte optimaal wordt benut, zonder in te boeten op functionaliteit of kwaliteit.

Wij kunnen jouw kleine meeting room inrichten met slimme, geavanceerde video conferencing oplossingen, geschikt voor zowel Bring Your Own Meeting (BYOM) als dedicated Room systemen. Onze oplossingen integreren naadloos met jouw bestaande infrastructuur en bieden de flexibiliteit die nodig is voor moderne, dynamische werkplekken. Laat ons jouw vergaderruimte transformeren tot een hub van efficiënte communicatie en samenwerking.

Medium meeting rooms

Onze video vergaderoplossingen voor middelgrote vergaderruimten bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak. Met hoogwaardige video- en audiotechnologie zorgen we ervoor dat elke deelnemer, zowel lokaal als op afstand, betrokken is en duidelijk kan communiceren. Deze oplossingen zijn ideaal voor teams die regelmatig hybride werken, waarbij collega’s zowel fysiek aanwezig als online verbonden zijn.

Wat onze oplossingen zo gemakkelijk maakt, is de eenvoudige bediening en de naadloze integratie met bestaande systemen. Binnen enkele momenten ben je verbonden en klaar voor een productieve vergadering, zonder gedoe met complexe instellingen. De intuïtieve interface en betrouwbare verbindingen maken elke vergadering efficiënt en stressvrij.

Wij kunnen jouw middelgrote vergaderruimte inrichten met slimme, geavanceerde video vergaderoplossingen, geschikt voor zowel Bring Your Own Meeting (BYOM) als dedicated Room systemen. Deze flexibele oplossingen zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne werkplekken te voldoen, waardoor hybride samenwerking moeiteloos en effectief wordt. Laat ons jouw vergaderruimte transformeren tot een innovatieve omgeving voor succesvolle communicatie en samenwerking.

Grote meeting rooms

Onze videovergaderoplossingen voor grote vergaderruimten zijn ontworpen om communicatie op grote schaal moeiteloos te maken. Met geavanceerde technologieën en intuïtieve bediening bieden wij een naadloze ervaring voor zowel lokale als externe deelnemers. Of het nu gaat om een hybride vergadering waarbij teamleden op afstand deelnemen of een grote bijeenkomst met veel aanwezigen, onze oplossingen zorgen ervoor dat iedereen goed zichtbaar en hoorbaar is.

Wat onze oplossingen zo gemakkelijk maakt, is de robuuste infrastructuur en gebruiksvriendelijke interface. Dankzij geavanceerde audiovisuele technologieën kunnen zelfs grote groepen deelnemers actief deelnemen aan vergaderingen zonder gedoe met slechte verbindingen of onduidelijke communicatie.

Onze oplossingen bieden een hoog niveau van betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je kunt vertrouwen op een succesvolle vergadering, ongeacht de omvang.

Wij kunnen jouw grote vergaderruimte inrichten met speciale, geavanceerde videovergaderoplossingen, geschikt voor zowel Bring Your Own Meeting (BYOM) als dedicated Room systemen. Deze oplossingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van grote ruimten, waarbij elke deelnemer goed zichtbaar en hoorbaar is, zelfs in een hybride vergaderomgeving. Laat ons jouw vergaderruimte transformeren tot een dynamische hub voor effectieve communicatie en samenwerking, ongeacht de omvang van de bijeenkomst.

Signature rooms

Video Conference Signature Rooms vertegenwoordigen de toekomst van zakelijke communicatie, waarbij de nadruk ligt op een ongeëvenaarde gebruikerservaring door de integratie van de nieuwste technologieën en geavanceerde hardware. Deze ruimtes bieden niet alleen superieure audiovisuele kwaliteit, maar ook verbeterde samenwerkingsmogelijkheden en gebruiksgemak, wat ze ideaal maakt voor cruciale zakelijke bijeenkomsten en presentaties. Flatmedia is dé partner voor het inrichten van jouw high-end videoconference ruimte. Met toonaangevende merken zoals Avocor en Logitech realiseren wij jouw ideale video vergader oplossing.

Dupi Group
Dupi Group

Tevreden klanten

Naast de Dupi Group vestiging Rotterdam heeft Flatmedia onlangs ook de vestiging in Amsterdam mogen voorzien van diverse Video Conference oplossingen.

Videoconference software en- platformen

Videoconferenting software en -platformen vormen de ruggengraat van moderne zakelijke communicatie, waardoor mensen over de hele wereld kunnen samenwerken alsof ze in dezelfde kamer zijn. Onze software en platform oplossingen bieden een scala aan functies, waaronder video- en audiogesprekken, scherm delen, chat en documentuitwisseling.

Het stelt jou in staat om virtuele vergaderingen te houden, presentaties te geven, trainingen te geven en snel informatie uit te wisselen, allemaal vanaf een jouw eigen computer, tablet of smartphone. Of vanuit jouw eigen dedicated Zoom Room en Teams Room. Met de opkomst van hybride werken zijn videoconferentie-platformen nog belangrijker geworden voor het faciliteren van naadloze communicatie tussen fysieke en virtuele teams.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een veelzijdige videoconferentie- en samenwerkingssoftware ontwikkeld door Microsoft. Het biedt naadloze integratie met andere Microsoft 365-producten, zoals Outlook en SharePoint, waardoor het ideaal is voor zakelijk gebruik.

Teams maakt het eenvoudig om vergaderingen te plannen, documenten te delen en in real-time samen te werken via chat en video. Met functies zoals breakout rooms, virtuele achtergronden en live bijschriften, verbetert het de betrokkenheid en productiviteit van deelnemers.

Bovendien zorgt de sterke beveiliging van Microsoft ervoor dat gegevens en communicatie goed beschermd zijn. Of je nu werkt vanuit kantoor of thuis, Microsoft Teams biedt een betrouwbare oplossing voor al je communicatie- en samenwerkingsbehoeften.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten is Teams een favoriete keuze voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen.

Zoom

Zoom is een populaire videoconferentie- en samenwerkingssoftware die wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt. Het staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en hoge betrouwbaarheid, waardoor het ideaal is voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden.

Zoom biedt functies zoals HD-video en -audio, virtuele achtergronden, en breakout rooms, wat het eenvoudig maakt om effectieve en interactieve vergaderingen te houden. Met de mogelijkheid om vergaderingen op te nemen en webinars te hosten, is Zoom een veelzijdig platform voor verschillende soorten bijeenkomsten.

De software ondersteunt integraties met tal van andere applicaties, wat de productiviteit verhoogt. Bovendien biedt Zoom sterke beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen. Of je nu een teamvergadering, online les of familiegesprek plant, Zoom biedt een betrouwbare en flexibele oplossing.

Dankzij zijn schaalbaarheid is het geschikt voor zowel kleine teams als grote organisaties.

android video bar

Android

Android all-in-one videobars of usb bars brengen essentiële componenten zoals camera, microfoon en luidsprekers samen in één enkel apparaat. Ze zijn ontwikkeld om naadloos te integreren met populaire videoconferentie platforms zoals Microsoft Teams, Zoom, Google Meet en anderen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing krijgt die past bij uw behoeften, is het echter belangrijk dat onze av experts de compatibiliteit controleren.

Deze all-in-one videobars zijn uitermate geschikt voor gebruik inhuddle rooms,  kleine en middelgrote meeting rooms. Dankzij hun compacte en verstelbare ontwerp zijn ze ideaal voor aangepaste of flexibele vergaderruimtes waar ruimte-efficiëntie van belang is, evenals in situaties waarin de videoconferentie apparatuur regelmatig moet worden verplaatst.

Met de ultra brede (21:9) display’s zet Avocor met de L-serie de nieuwe standaard in samenwerkingstechnologie, met als doel jouw Microsoft Teams-ervaring te versterken.

De Avocor L Series is een innovatieve reeks interactieve displays die uitblinkt in het verbeteren van samenwerking en communicatie. Met zijn opvallende ultra-brede schermverhouding van 21:9 biedt de Avocor L Series een unieke ervaring voor gebruikers, vooral in combinatie met Microsoft Teams Front Row functionaliteit.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Het ultra-brede scherm van de Avocor L Series biedt aanzienlijke voordelen voor Teams-gebruikers, met name tijdens vergaderingen en samenwerkingssessies. Door de bredere weergave van het scherm worden de deelnemers aan de Teams-vergadering beter en realistischer in beeld gebracht, waardoor een meer natuurlijk gesprek ontstaat. Dit draagt bij aan een verhoogd gevoel van betrokkenheid en verbinding tussen de deelnemers, zelfs als ze zich op verschillende locaties bevinden.

Het ultra-brede scherm van de Avocor L Series zorgt er ook voor dat er meer inhoud tegelijkertijd kan worden weergegeven, waardoor gebruikers gemakkelijker presentaties kunnen delen, documenten kunnen bekijken en andere relevante informatie kunnen tonen tijdens video conference sessies. Dit draagt bij aan een efficiëntere en productievere vergaderervaring.

Naast het ultra-brede scherm biedt de Avocor L Series ook touch-functionaliteit, waardoor gebruikers interactief kunnen werken met inhoud en applicaties tijdens vergaderingen en samenwerkingssessies. Deze functie, hoewel niet de nadruk van dit specifieke aspect van de tekst, voegt een extra dimensie van interactiviteit toe aan de vergaderervaring, wat kan bijdragen aan een nog effectievere samenwerking.

Kortom, de Avocor L Series met zijn ultra-brede schermverhouding van 21:9 biedt aanzienlijke voordelen voor gebruikers. Met een betere en realistischere weergave van deelnemers, evenals de mogelijkheid om meer inhoud tegelijkertijd weer te geven, zorgt de Avocor L Series voor verbeterde en meer boeiende video vergaderingen.

Je cancas verbreden met de Avocor L series

De Avocor L Series staat aan de voorhoede van samenwerkings-technologie en is ontworpen om de Microsoft Teams-ervaring te verrijken en een nieuwe standaard te zetten in samenwerkingsbetrokkenheid. Het ultrabrede 21:9 beeldverhouding op een indrukwekkend 105 inch scherm vergroot niet alleen je visuele werkruimte, maar versterkt ook de deelname en creativiteit in diverse omgevingen.

Van strategische sessies in vergaderruimtes tot dynamisch leren in onderwijsomgevingen, de L Series stelt gebruikers in staat om moeiteloos door interactieve vergaderingen en trainingssessies te navigeren, waardoor elke samenwerking effectiever en meeslepender wordt.

Deze innovatie zorgt ervoor dat, of je nu ideeën aan het brainstormen bent, data analyseert of contact maakt met externe teams, de L Series een veelzijdig platform biedt voor een breed scala aan toepassingen, waardoor elke interactie intenser en productiever wordt.

avocor displays

AVOCOR

Ontdek de interactieve oplossingen van Avocor.

avocor touch displays

Onze Videoconference leveranciers en partners

Kunnen we je ergens mee helpen?
Neem contact met ons op.

Deel deze pagina, kies je platform

Deel deze pagina, kies je platform