Vacature: Werkvoorbereider/Planner Audio-Visuele Techniek

Over ons

Al ruim 18 jaar voorziet Flatmedia met name bedrijven van audiovisuele oplossingen. Wij hebben een brede klantengroep en installeren uiteenlopende Audio-Visuele projecten: Menupresentaties en order-bestelzuilen binnen de horeca en petrol maar ook retail- en onderwijsoplossingen, vergaderruimtes en besturingssystemen. Dagelijks gaan onze installateurs en monteurs op pad om Audio-Visuele systemen en order- of bestelkiosken te installeren en te onderhouden.

Omschrijving

Als werkvoorbereider en planner speel je een belangrijke rol bij het coördineren van de werkzaamheden die door de installateurs worden uitgevoerd voor diverse klanten. Vanuit de collega’s en onze opdrachtgevers ontvang jij de aanvragen die door de monteurs moeten worden uitgevoerd. Je beoordeelt en controleert alle gegevens en vult het klantdossier als voorbereiding op de opdracht. Je hebt veel contact met zowel de klant als je collega’s. Zo ben je het ene moment bezig met de optimale route voor een monteur en het andere moment in overleg met de opdrachtgever of klant over een wijziging in de opdracht. Wanneer alles geïnstalleerd is, vinden wij nazorg erg belangrijk, ook dit zal tot één van jouw werkzaamheden behoren.

Omdat jij het hele traject als beste weet wat er nodig is, ben jij ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van het magazijn en controleer je de binnengekomen bestellingen. Je zorgt dat de materialen voor de volgende werkdag klaarstaan voor de installateurs, samen met de juiste documentatie. Kortom: jij zorgt dat alles op rolletjes loopt, voor zowel de klant als je collega’s.

Wat ga je precies doen?

 • Plannen van installaties;
 • Agenda beheer van de monteurs;
 • Contact met de klant onderhouden;
 • Afspraken digitaal verwerken;
 • Ondersteuning van monteurs bij last-minute wijzigingen in het veld;
 • Controle van de opleveringskwaliteit;
 • Klaarzetten van materialen in het magazijn of ze voorbereiden in de werkplaats
 • Afhandeling van service artikelen verzorgen
 • Overzicht van de totale planning en voorraden bewaken;
 • Magazijnleveringen in ontvangst nemen en pakbonnen controleren
 • Bijhouden van het CRM systeem. Zorgen dat alle dossiers (werkformulieren, foto's project e.d) zijn geüpload. Alle gespreksverslagen vastleggen;
 • Email: beheren van plannings inbox, bijhouden, antwoorden van e-mails of desbetreffende e-mails door sturen naar verantwoordelijke afdeling/medewerker;
 • Telefoon: telefoonverkeer voor het planningsteam beantwoorden en klanten te woord staan. Berichten aannemen of doorverbinden.

Wie ben jij?

Je beschikt over flink wat doorzettingsvermogen en je hebt een flexibele en gemotiveerde werkhouding. Daarnaast heb je een duidelijke eigen mening en je bent leergierig en punctueel. Loyaliteit en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel. De ideale kandidaat is accuraat, kan snel schakelen en is resultaatgericht. Uiteraard ben je zeer dienstverlenend en denk je mee vanuit het perspectief van de klant. Omdat je veel contact hebt met klanten, vinden wij het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en foutloos Nederlands schrijft. Affiniteit op het gebied van AV/IT is een duidelijke pré alsmede minimaal rijbewijs B.

Wat krijg je er voor terug?

Wij bieden je afwisselend werk met goede arbeidsvoorwaarden, goede begeleiding en vooral enorm leuke collega’s met een flinke dosis humor. Bij Flatmedia hangt een fijne werksfeer, een goede werk- en privé balans vinden wij erg belangrijk. 

Lijkt deze baan je wat? Reageer dan snel!