oplossingRetail / display communicatie

Een doordachte digitale boodschap trekt de aandacht van de consument

De wens van iedere retailer: Opvallen! Via display communicatie trek je de aandacht van de consument. Als retailer ben je voortdurend op zoek om binnen je concept vernieuwend, onderscheidend en doeltreffend te zijn. 

Flatmedia is in de Benelux groot actief binnen de retail. Daardoor zien, proeven en ervaren wij dagelijks bij onze klanten wat er specifiek afspeelt op de winkelvloer. We verbeteren onszelf continu door onszelf dingen af te vragen als: Hoe worden bepaalde keuzes gemaakt? Door middel van welk medium wil de klant vandaag op de winkelvloer geïnformeerd worden? En welke toepassingen zijn vandaag de dag essentieel in jouw winkel?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij voor veel retailers een ondersteunende partner. Eén die meedenkt, adviseert én oplossingen realiseert op het gebied van de laatste beeldschermcommunicatie technieken, voor zowel de winkel als de etalage. Ook bieden wij diverse touch-displays voor een interactieve beleving. Dit gaat heel breed, je kunt hierbij denken aan productinformatie, klant ervaringen, klanttevredenheidsonderzoeken, specifieke artikel adviezen, product ranking en voorraad informatie.

stock-image
"Een doordachte digitale boodschap trekt de aandacht van de consument"
stock-image

Offerte aanvragen