narrowcasting digital signage
narrowcasting digital signage
digital signage narrowcasting

Narrowcasting

De kracht van gerichte communicatie via digitale schermen, op het juiste moment, op de juiste plaats.

narrowcasting

Narrowcasting: effectieve communicatie via beeldschermen, gericht op specifieke doelgroepen op beslissingsmomenten.

Narrowcasting systemen zijn tegenwoordig onmisbaar en vinden hun toepassing in diverse sectoren. Denk aan roosterinformatie in het onderwijs, planningssystemen in productieomgevingen, digitale bewegwijzering in openbare ruimtes, of wachtkamerinformatie in de zorg. Ook wordt het gebruikt voor het tonen van menu’s en productinformatie met aantrekkelijke content.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Jouw voordelen

 • Gerichte communicatie: Je kunt specifieke boodschappen richten op specifieke doelgroepen, waardoor de communicatie relevanter wordt.
 • Verhoogde betrokkenheid: Interactieve content en aantrekkelijke visuele elementen trekken de aandacht van het publiek en vergroten de betrokkenheid.
 • Flexibiliteit: Je kunt content eenvoudig aanpassen en updaten, waardoor je snel kunt reageren op veranderingen of actuele gebeurtenissen.
 • Real-time updates: Je kunt dynamische content gebruiken om real-time informatie, zoals nieuwsupdates of sociale media feeds, weer te geven.
 • Kostenbesparing: In vergelijking met traditionele printmedia kunnen de kosten voor het produceren en verspreiden van content aanzienlijk lager zijn.
 • Meer impact: Bewegende beelden en multimediale content hebben over het algemeen meer impact dan statische afbeeldingen of tekst.
 • Meting en analyse: Narrowcasting systemen bieden vaak analytische tools waarmee je het publieksbereik en de effectiviteit van je content kunt meten.
 • Schaalbaarheid: Het systeem kan worden opgeschaald naar meerdere locaties en schermen, waardoor het geschikt is voor zowel kleine ondernemingen als grote organisaties.
 • Verbeterde klantbeleving: Door relevante informatie en promoties weer te geven, kun je de algehele ervaring van klanten in bijvoorbeeld winkels of wachtkamers verbeteren.
 • Inkomsten genereren: Narrowcasting biedt mogelijkheden voor het genereren van inkomsten door het tonen van advertenties of gesponsorde content.

Multi inzetbaar

Het gebruik van narrowcasting levert veel voordeel en gemak. Zo kun je bijvoorbeeld via je beeldscherm bezoekers van je bedrijf welkom heten of deelnemers aan een seminar naar de juiste zaal in het congrescentrum leiden. Of denk aan het doorgeven van roosterwijzigingen aan studenten, gasten wegwijs maken in je hotel, patiënten in de wachtkamer informeren of nieuwe activiteiten of het communiceren van diensten en producten richting je doelgroep.

Flatmedia biedt een scala aan doordachte narrowcasting concepten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en branches. Met onze systemen kun je jouw eigen tv-kanaal creëren en jouw (commerciële) boodschap visualiseren, of gebruikmaken van kant-en-klare templates en informatiediensten. Zo bereik je jouw doelgroep met de juiste informatie op het juiste moment.

Onze systemen bieden flexibiliteit, waardoor je jouw boodschap op elk gewenst moment kunt aanpassen en kunt richten op specifieke doelgroepen. Bovendien kunnen meerdere beeldschermen worden gekoppeld en verdeeld over verschillende vestigingen of locaties, en kunnen ze zowel lokaal als centraal worden beheerd.

In samenwerking met onze content partners kunnen we ook volledige ontzorging bieden. Dit houdt in dat niet alleen jouw wisselende berichten en acties worden beheerd, maar ook dat de presentatie professioneel wordt vormgegeven en onderhouden.

Tevreden klanten

Spar Holding Nederland heeft gekozen voor een samenwerking met Flatmedia om de Spar City Store Formule te voorzien van een narrowcasting oplossing.

Narrowcasting aansturing

De aansturing van je beeldschermen kan zowel lokaal als vanuit een centraal punt worden beheerd.

Meerdere beeldschermen kunnen met elkaar worden verbonden en verdeeld worden over diverse vestigingen of locaties.

Door de keuze voor betrouwbare professionele hardware ben je altijd verzekerd van een uiterst stabiele oplossing. Daarnaast biedt het gemak: de systemen kunnen op elke gewenste locatie worden uitgelezen en gemonitord.

Narrowcasting uitzending

Bepaal zelf de indeling van je beeldscherm qua vorm, model en lay-out.

Zo ben je uniek, onderscheidend en vernieuwend. Hieronder enkele voorbeelden voor de content van je eigen tv-kanaal:

 • Datum en tijd
 • Bedrijfsacties
 • Weersverwachting
 • File -en verkeersinformatie
 • Sportuitslagen
 • Bedrijfsfilm/foto
 • Nieuwsberichten
 • Product informatie
 • RSS balk – Ticker tape
 • (streaming) Muziek clips
 • Live televisie
 • Externe advertenties
narrowcasting display met widgets

Jouw eigen professionele tv-kanaal

Contentplan aan de hand van de 4 W’s

Narrowcasting of digital signage is een communicatietool die een grote toegevoegde waarde kan hebben binnen jouw organisatie. Het is daarom heel belangrijk dat je een goed contentplan maakt over wat je precies wilt communiceren aan jouw doelgroep. En waar!

Flatmedia analyseert jouw narrowcasting doel aan de hand van de zogenaamde 4 W’. Deze analyse en de daarop afgestemde narrowcasting content zijn doorslaggevend voor een succesvolle oplossing.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

In samenwerking met onze content partners kunnen we ook volledige ontzorging bieden. Dit houdt in dat niet alleen jouw wisselende berichten en acties worden beheerd, maar ook dat de presentatie professioneel wordt vormgegeven en onderhouden.

narrowcasting content creatie

Onze Narrowcasting leveranciers en partners

Kunnen we je ergens mee helpen?
Neem contact met ons op.

Deel deze pagina, kies je platform

Deel deze pagina, kies je platform