Home cinema home AV
Home cinema home AV

Home AV – Thuisbioscoop

Breng de bioscoop naar huis met ultiem beeld en geluid – Home AV, jouw privécinema!

Home cinema

Creëer de ultieme audiovisuele thuiservaring met naadloze technologie en verbluffende beeld- en geluidskwaliteit

Het kopen van een nieuwe tv, eventueel in combinatie met extra geluidsapparatuur, kan op bijna iedere hoek van de straat. Lastiger wordt het wanneer je op zoek gaat naar een specialist op gebied van beeld & geluid die al je apparatuur en kamers binnen je woning met elkaar verbindt. Zoek je iemand die je smart home producten integreert, vakkundig installeert en deze voorziet van eenvoudige bediening met één afstandsbediening? Flatmedia is op dat gebied de oplossing voor jou!

Naast een complete integratie van je apparatuur zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van een complete thuisbioscoop. Op locatie of bij ons in de showroom bekijken en analyseren wij je wensen, bepalen wij het kwaliteitsniveau dat je voor ogen hebt en brengen dat samen tot een gebruiksvriendelijke oplossing.

Doordat wij niet merk gebonden zijn, bieden wij voor ieder budget een passende oplossing.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!

Jouw voordelen

  • Bioscoopervaring thuis: Geniet van films en series met dezelfde kwaliteit als in een bioscoop, zonder je huis te verlaten.
  • Comfort en gemak: Kijk vanuit het comfort van je eigen bank of fauteuil.
  • Persoonlijke instellingen: Pas beeld- en geluidsinstellingen aan naar je eigen voorkeur.
  • Privacy: Beleef je favoriete films zonder gestoord te worden door anderen.
  • Flexibiliteit in kijkmomenten: Kijk wanneer het jou uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van bioscooptijden.
  • Verhoogd comfort: Bedien verlichting, verwarming, en apparaten eenvoudig met je smartphone of spraakopdrachten.
  • Energie-efficiëntie: Bespaar op energiekosten door slimme thermostaten en energiebeheer.
  • Veiligheid: Beveilig je huis met slimme alarmsystemen, camera’s en deursloten die je op afstand kunt beheren.
  • Automatisering: Stel routines in voor dagelijkse taken, zoals het automatisch uitschakelen van lichten bij het verlaten van het huis.
  • Toegankelijkheid: Maak het huis toegankelijker voor mensen met beperkingen door spraakgestuurde apparaten en automatiseringen.

Ultieme beeld en geluid beleving

Wanneer je een AV-systeem wilt samenstellen of een televisie wilt kopen, zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Er zijn honderden verschillende producten, merken en modellen, allemaal in verschillende prijsklassen. Welk formaat, welke techniek, LED, OLED, QLED, NEO QLED? Welke audiostandaard, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master, THX? Hoeveel speakers 5.1, 7.1, 9,1, 11.1 of moet ik juist een soundbar of soundplate toepassen?

Allemaal vragen die voor jou wellicht een uitdaging zijn maar voor ons juist een eenvoudig vraagstuk. Door onze ervaring en specialisme weten wij precies welke technieken je wel of juist niet moet toepassen of combineren.

Smart home – Home domotica

Een smart home begin met het hebben van een of meerdere slimme apparaten.

In bijna ieder huis zijn deze tegenwoordig wel te vinden. Denk aan je deurbel, verlichting, beveiliging, camera’s, verwarming en natuurlijk je beeld & geluid. Al deze slimme apparaten maken vaak gebruik van een specifiek platform en kun je steeds verder uitbouwen.

Door de vele verschillende platformen, technieken en mogelijkheden als het bedienen vanaf je smartphone of middels spraak/stembediening is het van belang om de juiste basis te kiezen, zodat alles vanuit één omgeving te bedienen valt.

Aangezien elk slim huis op zijn eigen manier begint, bieden we verschillende mogelijkheden om tot jouw slimme producten en/of systemen te komen. De een start zijn slimme woning met een starterspakket slimme lampen of een slimme thermostaat, terwijl de ander uitbreidt vanuit zijn spraakgestuurde Alexa, Siri of Google Assistant.

Een slim huishouden geeft je comfort, gemak en ultieme beleving. Toch is nog niet iedereen bekend met een slim huis. Flatmedia helpt je daarom bij het maken van een keuze voor het beste smart home systeem dat past binnen je huis.

Genieten van jouw eigen thuisbioscoop

Een thuisbioscoop heeft de juiste balans tussen eenvoud in aansturing, rustieke uitstraling en ambiance nodig.

Perfect op elkaar afgestemde apparatuur, voorzien van de laatste technieken, je meubilair en de inrichting vormen samen deze balans voor je home theater.

Flatmedia maakt van vrijwel iedere ruimte jouw ultieme home theater. Je garage, kelder of slaapkamer wordt volledig onder handen genomen en akoestisch geoptimaliseerd. In combinatie met de juiste aankleding, het meubilair en de meest ultieme componenten van beeld en geluid belééf je de emotie. Exact zoals de filmproducent deze voor ogen had tijdens het maken van de film.

Afhankelijk van je wensen en budget stellen wij een compleet systeem samen waarbij altijd het optimale resultaat uit de ruimte wordt gehaald.

Ook het integreren van je home theater in je woonkamer behoort tot de mogelijkheden van Flatmedia. Omdat de apparatuur die wij gebruiken specifiek voor inbouw is ontwikkeld, kunnen wij deze laten samenvloeien met je interieur. Door de bediening bijvoorbeeld te koppelen aan je verlichting of zonwering kun je door een druk op de knop je ruimte volledig veranderen in een home theater.

Onze Home AV en thuisbioscoop leveranciers en partners

Kunnen we je ergens mee helpen?
Neem contact met ons op.

Deel deze pagina, kies je platform

Deel deze pagina, kies je platform