Over ons

Thuis, in je bedrijf of op elke gewenste locatie

Flatmedia bouwt voor jou de meest uiteenlopende audiovisuele installaties. Met een deskundig advies verkoopt en verhuurt Flatmedia beamers, monitoren, smart-tv’s en audio systemen voor de consument en zakelijke markt. Wij bieden een compleet assortiment van alle A-merken op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur.

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Flatmedia diverse concepten en specifieke oplossingen voor het onderwijs, de horeca, je vergaderruimte of kantoor, bedrijfskantine, beursstand of narrowcasting project. Door middel van de juiste marketing via beeldcommunicatie en samenwerking met professionele partijen bieden wij de juiste oplossing, content, apparatuur én installatie voor iedere ondernemer. Hier ligt de kracht van Flatmedia!

Begeleiding

Staat je eenmaal voor ogen hoe je audiovisuele installatie eruit moet komen te zien? Of heb je juist geen idee waar je op moet letten? Dan kun je jouw ideeën of wensen bespreken met een van onze adviseurs. Op een prettige, persoonlijke en flexibele manier informeert en adviseert onze adviseur je over alle ins en outs van de audiovisuele markt en alles eromheen.

Door de inzet van onze hoog gekwalificeerde medewerkers kunnen wij het hele traject van A tot Z voor je invullen, en waarborgen wij de kwaliteit en service zoals je die van ons kan verwachten. Je bent bij ons van harte welkom voor een eenvoudige oplossing tot aan uiterst complexe installaties. We kunnen je wensen geheel vrijblijvend bespreken in onze showroom of desgewenst bij jou op locatie.

Installatie

Naast de keuze van de juiste apparatuur dient het natuurlijk ook op een gedegen manier te worden geïnstalleerd. Dankzij onze installatie afdeling wordt desgewenst alles vakkundig voor je geïnstalleerd en ‘turnkey’ opgeleverd. Bij oplevering geniet je direct van je nieuwe installatie en krijg je een vakkundige uitleg over de mogelijkheden en bediening van je systeem. Apparatuur is altijd onderhevig aan slijtage en heeft dus onderhoud nodig. Laat daarom regelmatig je installatie controleren en onderhouden zodat de levensduur en bedrijfszekerheid aanzienlijk wordt verlengd. Informeer naar de installatie mogelijkheden en service contracten voor je apparatuur.

Beschikt jouw organisatie niet over een eigen installatieafdeling? Ben je op zoek naar ervaren audiovisuele installateurs? Flatmedia wordt regelmatig ingezet door andere bedrijven om voor hen de installatie(s) te verzorgen van de producten. Van een eenmalige inzet tot projectmatige installaties van ongekend volume kun je bij ons terecht. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en tarieven.