oplossingDigitale menukaart

Smaakmakende content bepaalt jouw verkoopsucces!

Een digitale menukaart is niet meer weg te denken uit je restaurant of kiosk. Statische menulijsten maken steeds meer plaats voor digitale menuborden. Het weergeven van assortiment en menu op beeldschermen kent een andere aanpak dan wanneer je bijvoorbeeld openingstijden, mededelingen of nieuws items onder de aandacht wilt brengen. 

Met digitale menuborden is de doelstelling om het koopgedrag van de klanten positief te beïnvloeden. Het is onze gezamenlijke missie om jouw klant zo duidelijk mogelijk te attenderen op acties, aanbiedingen en prijsinformatie. We bekijken welke producten juist wel en niet groots uitgelicht moeten worden. Daarnaast is ons systeem heel flexibel wanneer een prijs wijzigt of een artikel (tijdelijk) niet beschikbaar is. 

Aan de hand van jouw wensen, je assortiment en de doelstelling, kijkt Flatmedia welk systeem het beste bij jouw onderneming past. Zo kan voor de één een simpele USB-oplossing al voldoende zijn. Voor een ander installeren wij een online remote management systeem, waarbij producten en acties op tijd en datum gepland moeten kunnen worden. Ook bieden wij jou samen met onze content partners de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen. Niet alleen wisselende acties worden beheerd maar ook je onderscheidende presentie wordt professioneel vormgegeven en onderhouden.

stock-image
"Smaakmakende content bepaalt jouw verkoopsucces!"
stock-image

Offerte aanvragen