AV Oplossingen

oplossingRetail / display communicatie

De wens van iedere retailer: Opvallen! Via display communicatie trek je de aandacht van de consument. Als retailer ben je voortdurend op zoek om binnen je concept vernieuwend, onderscheidend en doeltreffend te zijn. 

Flatmedia is in de Benelux groot actief binnen de retail. Daardoor zien, proeven en ervaren wij dagelijks bij onze klanten wat er specifiek afspeelt op de winkelvloer. We verbeteren onszelf continu door onszelf dingen af te vragen als: Hoe worden bepaalde keuzes gemaakt? Door middel van welk medium wil de klant vandaag op de winkelvloer geïnformeerd worden? En welke toepassingen zijn vandaag de dag essentieel in jouw winkel?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij voor veel retailers een ondersteunende partner. Eén die meedenkt, adviseert én oplossingen realiseert op het gebied van de laatste beeldschermcommunicatie technieken, voor zowel de winkel als de etalage. Ook bieden wij diverse touch-displays voor een interactieve beleving. Dit gaat heel breed, je kunt hierbij denken aan productinformatie, klant ervaringen, klanttevredenheidsonderzoeken, specifieke artikel adviezen, product ranking en voorraad informatie.

Lees meer
stock-image
stock-image

oplossingVideo conferencing

Video conferencing – het vergaderen en presenteren op afstand - is niet meer weg te denken en was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast is het efficiënt en milieubewust. Een snelle meeting met zakenrelaties? Overleggen met één of meerdere collega’s aan de andere kant van de wereld of productdemonstraties en trainingen aan je klanten? De technologie heeft zich in snel tempo ontwikkeld en gaat verder dan elkaar aan kunnen kijken en met elkaar kunnen praten. Ook het efficiënt delen en bespreken van documenten is heel gebruikelijk geworden bij een videoconferentie.

Een goed videoconferentie systeem is dan ook een must in de moderne vergaderruimte (modern workspace). Zelfs de kleine overlegruimte, de ‘huddle room’, wordt tegenwoordig voorzien videoconferentie apparatuur.

Flatmedia helpt je bij het faciliteren van de juiste oplossing of het verder uitbouwen van het huidige video conferentiesysteem. Wij voorzien je van een oplossing waarbij je verzekerd bent van haarscherp beeld en geweldig geluid zonder ruis. Ons beeld beweegt 360 graden mee in de ruimte

Lees meer

oplossingDigitale menukaart

Een digitale menukaart is niet meer weg te denken uit je restaurant of kiosk. Statische menulijsten maken steeds meer plaats voor digitale menuborden. Het weergeven van assortiment en menu op beeldschermen kent een andere aanpak dan wanneer je bijvoorbeeld openingstijden, mededelingen of nieuws items onder de aandacht wilt brengen. 

Met digitale menuborden is de doelstelling om het koopgedrag van de klanten positief te beïnvloeden. Het is onze gezamenlijke missie om jouw klant zo duidelijk mogelijk te attenderen op acties, aanbiedingen en prijsinformatie. We bekijken welke producten juist wel en niet groots uitgelicht moeten worden. Daarnaast is ons systeem heel flexibel wanneer een prijs wijzigt of een artikel (tijdelijk) niet beschikbaar is. 

Aan de hand van jouw wensen, je assortiment en de doelstelling, kijkt Flatmedia welk systeem het beste bij jouw onderneming past. Zo kan voor de één een simpele USB-oplossing al voldoende zijn. Voor een ander installeren wij een online remote management systeem, waarbij producten en acties op tijd en datum gepland moeten kunnen worden. Ook bieden wij jou samen met onze content partners de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen. Niet alleen wisselende acties worden beheerd maar ook je onderscheidende presentie wordt professioneel vormgegeven en onderhouden.

Lees meer
stock-image
stock-image

oplossingVergaderen & presenteren

Optimaal gemak ervaren tijdens iedere vergadering of presentatie? Jouw presentatiebehoefte van vandaag en morgen vertalen en realiseren wij in een gebruiksklare oplossing. 

Dankzij de integratie van de meest recente technieken op gebied van beeld, geluid en automatisering realiseert Flatmedia optimaal gebruikerscomfort. Dit doen wij voor iedere ruimte zoals je meeting room, control room, huddle room en boardroom.

Samen met jou als opdrachtgever gaan wij binnen je budget op zoek naar de mogelijkheden voor jouw specifieke ruimte.

Lees meer

oplossingNarrowcasting

Communicatie via beeldschermen wordt in vaktaal narrowcasting, digital signage of instore tv genoemd. Bij Flatmedia spreken we over narrowcasting.

Communicatie gaat de hele dag door. Het is bewezen dat goede narrowcasting het meest effectieve instrument is om gedrag op een beslissingsmoment te beïnvloeden of je doelgroep te inspireren.

Narrowcasting systemen zijn vandaag de dag onmisbaar en worden voor meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Denk aan praktische informatie zoals de roosterinformatie binnen het onderwijs, planningssystemen in productieomgevingen, digitale bewegwijzering of wachtkamer informatie binnen de zorg. Maar natuurlijk ook het tonen van menu en productinformatie middels verleidelijke content.

Flatmedia beschikt over diverse en uiterst doordachte narrowcasting concepten. Deze zijn inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen en branches. Realiseer je eigen tv-kanaal en visualiseer je eigen (commerciële) boodschap of maak gebruik van kant-en-klare templates of informatiediensten. Zo breng je de juiste informatie onder de aandacht bij jouw publiek. Je boodschap kan op elk gewenst moment worden aangepast waarbij je zelf bepaald wat, wanneer en aan welke doelgroep je deze boodschap toont. Meerdere beeldschermen kunnen met elkaar worden verbonden en verdeeld worden over diverse vestigingen of locaties. Zowel lokaal als vanuit een centraal punt kunnen alle beeldschermen worden beheerd. 

Ook bieden wij - samen met onze content partners - de mogelijkheid volledig te ontzorgen. Hierbij worden niet alleen je wisselende berichten en acties beheerd, maar ook de onderscheidende presentatie professioneel vormgegeven en onderhouden.

Lees meer
stock-image
stock-image

oplossingHome AV / thuisbioscoop

Het kopen van een nieuwe tv, eventueel in combinatie met extra geluidsapparatuur, kan op bijna iedere hoek van de straat. Lastiger wordt het wanneer je op zoek gaat naar een specialist op gebied van beeld & geluid die al je apparatuur en kamers binnen je woning met elkaar verbindt. Zoek je iemand die je smart home producten integreert, vakkundig installeert en deze voorziet van eenvoudige bediening met één afstandsbediening? Flatmedia is op dat gebied de oplossing voor jou! 

Naast een complete integratie van je apparatuur zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van een complete thuisbioscoop. Op locatie of bij ons in de showroom bekijken en analyseren wij je wensen, bepalen wij het kwaliteitsniveau dat je voor ogen hebt en brengen dat samen tot een gebruiksvriendelijke oplossing. 

Doordat wij niet merk gebonden zijn, bieden wij voor ieder budget een passende oplossing.

Lees meer