oplossingVideo conferencing

Onze videoconferentie systemen brengt iedereen bij elkaar

Video conferencing – het vergaderen en presenteren op afstand - is niet meer weg te denken en was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast is het efficiënt en milieubewust. Een snelle meeting met zakenrelaties? Overleggen met één of meerdere collega’s aan de andere kant van de wereld of productdemonstraties en trainingen aan je klanten? De technologie heeft zich in snel tempo ontwikkeld en gaat verder dan elkaar aan kunnen kijken en met elkaar kunnen praten. Ook het efficiënt delen en bespreken van documenten is heel gebruikelijk geworden bij een videoconferentie.

Een goed videoconferentie systeem is dan ook een must in de moderne vergaderruimte (modern workspace). Zelfs de kleine overlegruimte, de ‘huddle room’, wordt tegenwoordig voorzien videoconferentie apparatuur.

Flatmedia helpt je bij het faciliteren van de juiste oplossing of het verder uitbouwen van het huidige video conferentiesysteem. Wij voorzien je van een oplossing waarbij je verzekerd bent van haarscherp beeld en geweldig geluid zonder ruis. Ons beeld beweegt 360 graden mee in de ruimte

stock-image
"Onze videoconferentie systemen brengt iedereen bij elkaar"
stock-image

Offerte aanvragen