Flatmedia

Totaal oplossing

Winkelinricting

Op zoek naar inspiratie voor uw audio-visuele inrichting binnen uw bedrijf? Vragen over de mogelijkheden? Geen idee waar u op moet letten? Wilt u zekerheid en achteraf niet voor onverwachte verrassingen komen te staan?

Flatmedia adviseert, begeleid en bouwt voor u de gewenste audio-visuele installatie van top kwaliteit en op het hoogste niveau. Samen met u, uw projectmanager of architect analyseren wij uw wensen, de ruimte en denken wij met u mee om zo het hoogst mogelijke rendement uit uw audiovisuele installatie te halen.

U kunt bij ons terecht voor een compleet audiovisueel plan van idee tot en met de uitvoering.

Door onze uiteenlopende projecten en diversiteit van audio-visuele toepassingen zijn wij in staat  creatieve ontwerpen te realiseren met een multi-functioneel en uniek karakter waarbij wij inmiddels de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties tot onze clientèle kunnen rekenen. 

Middels ingenieuze ontwerpen en inbouwtechnieken is het tevens  mogelijk om niet gebruikte apparatuur elektrisch te laten verdwijnen in het plafond; bijvoorbeeld bij een beamer of luidsprekers.

Flatmedia levert maatwerk op basis van kennis  en ervaring, ongeacht de omvang van een project. Indien het wenselijk is de architectonische vormgeving van het interieur niet te verstoren, kunnen bijvoorbeeld luidsprekers worden toegepast in de vorm en kleur van plafondtegels, waardoor deze volledig aan het zicht worden ontrokken.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het inrichten van overheids -gebouwen, detailhandel, kantoren, scholen, banken, theaters, bibliotheken, hotels, restaurants, zorginstellingen en stadions. 

Contact
Ga naar ons contactformulier of bel 010-4601518 voor meer informatie over de mogelijkheden en concepten die Flatmedia u kan bieden. 

Branches:

Detailhandel | Ambachten | Zorg | Groothandel | Horeca | Bouw | Industrie

Audio-Visuele:

Winkelinrichting, Projectinrichting, Winkelverbouwing, Interieurbouw inrichting, Bedrijfsinrichting