Flatmedia

Verhuur / Lease

Transport & Installatie

Flatmedia verhuurt Beamers, Plasma / LCD schermen, Audio toepassingen en zeer unieke Videowall oplossingen in de gehele Benelux. Indien gewenst kunnen wij tevens het transport en de op & afbouw volledig voor u verzorgen. Ook op het gebied van bijzondere display opstellingen bieden wij diverse mogelijkheden. Voor meer informatie of een advies op maat kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs.

Kortingen
Buiten onze speciale meerdaagse aanbiedingen hanteren wij standaard voor iedere vervolgdag een korting van 50% per vervolgdag.Klik hier voor het aanvragen van onze speciale staffelkortingen en/of aanbiedingen.

Transport & Installatie
Wilt u niet voor verrassingen komen te staan en wenst u liever een deskundige montage en een gedegen uitleg zodat u verzekerd bent van een goed werkende installatie? Flatmedia haalt al uw zorgen uit handen en verzorgt de volledige op en afbouw voor u. Kortom u kunt zich volledig concentreren op uw presentatie, beurs of evenement ! 

De transport en installatiekosten worden berekend aan de hand van de afstand  van en naar de huurlocatie en de hoeveelheid te installeren apparatuur.

Tijdens kantooruren bezorgen wij gratis binnen Vlaardingen & Schiedam.