Flatmedia

Referenties

Somfy Experience Room
Villa Arena Amsterdam 

Samen met content creator B-Creative heeft Flatmedia het Somfy Homemotion house in Woonmall Villa Arena voorzien van 4x 65 inch Philips pro displays welke portret in de wand zijn gemonteerd. De content waarvoor B-Creative verantwoordelijk is is geintegreerd op Brightsign multimedia players welke bediend worden door een 15inch touchmonitor die wij in de zelfde behuizing hebben laten maken als de aanwezige tafel.  Het 55 inch Philips pro display boven de tafel verwelkomt de gasten en opent de presentatie die vervolgens samenvloeit met de videowall en zo 1 geheel vormen.  
www.somfy.nl

Mercedes-Benz Westland

Mercedes-Benz Westland heeft Flatmedia betrokken bij de volledige audio-visuele invulling van hun nieuwe bedrijfspand te Naaldwijk. Samen met de architect en de vestigingsdirecteur is Flatmedia tot een totaal concept gekomen waarbij interieur, kleuren en inbouwoplossing totaal op elkaar afgestemd zijn. Naast het plaatsen van 2 grote lcd monitoren bij de koffie corner en leestafel heeft Flatmedia zowel op de begane grond als op de 1e verdieping 3 kleine lcd monitoren naast elkaar geplaatst die alle 3 hetzelfde beeld weergeven voor een speels en doeltreffend effect. De directie kamer is voorzien van een HD Ready 16:9 beamer gecombineerd met een in het plafon ingebouwd projectiescherm dat automatisch uitrolt bij het inschakelen van de beamer. Voor het geluid heeft Flatmedia diversen opbouw en inbouwluidsprekers toegepast gekoppeld aan een Speakercraft 6 zone multiroom systeem. Hiermee kan in iedere ruimte ( Showroom, werkplaats, magazijn, kantoor) de bron keuze als ipod, radio of pc, en het volume afzonderlijk van elkaar bepaald worden middels een bedieningspaneel in de desbetreffende ruimte.  
www.mercedes-benz.nl

Hästens Mega Store
Woonmal Alexandrium 

Hästens Mega Store Rotterdam Alexandrium heeft Flatmedia de audiovisuele invulling van hun nieuwe filiaal laten verzorgen. Zo is er een gesloten audio systeem geïnstalleerd waarbij alleen het hoofdkantoor bepaald wat voor muziek er afgespeeld word in het filiaal. Een grote in de wand ingebouwde 47 inch lcd monitor bij de Entree en een zelfde monitor achter de informatie balie voorzien de bezoekers van product informatie, het productieproces en de kwaliteitskenmerken. Tevens is er gedacht aan de meegekomen kleintjes en is er in de kinderhoek een 32inch lcd tv geplaatst.

Villa 
Projecten 

Flatmedia heeft inmiddels diversen Villa Projecten opgeleverd waarbij zeer geavanceerde home demotica en audiovisuele producten zijn toegepast. Zo heeft Flatmedia in een Villa in het Larense Gooi een totaal concept opgeleverd waarbij een Russound 12 zone multiroom systeem is toegepast waarmee iedere ruimte apart wordt voorzien van audio middels ingebouwde luidsprekers aangestuurd door een touchscreen paneel in de desbetreffende ruimte. Een 65 inch Full HD Plasma Monitoren in de woonkamer en een Full HD Projector in de slaapkamer worden aangestuurd door op maat geprogrammeerde remote afstandbedieningen waarmee d.m.v. 1 druk op de knop een bepaalde activiteit wordt aangestuurd en bediend.

Skybox / Business Seats
Inrichting

Flatmedia heeft in diversen voetbalstadions business seats ookwel Skyboxen voorzien van Audio-Visuele toepassingen voor verschillende bedrijven. Van een plafondoplossing tot aan inbouwoplossingen inclusief surroundsound zijn enkele voorbeelden die wij hebben toegepast.

Sea Life
Scheveningen 

De Merlin Entertainments Group heeft Flatmedia de opdracht gegeven Sea Life Scheveningen te voorzien van visuele toepassingen ter vernieuwing van het filiaal en vervanging van de huidige statische posters. Zo heeft Flatmedia bij de entree 3 lcd monitoren op een speelse en doeltreffende wijze geplaatst waarvan de buitenste monitoren hetzelfde beeld weergeven en de bezoekers als vast een stukje mee neemt in de onderwaterwereld bij Sea Life. Het middelste scherm is bedoeld voor huishoudelijke informatie. Bij de kassa is een 42 inch lcd in Portret stand geplaatste monitor toegepast die gebruikt wordt voor huishoudelijke informatie, prijzen en aanbiedingen. De informatie op de LCD monitoren bij de Entree & Kassa hebben een informerende en bij drukte vooral ook een gevoelsmatige wachttijd verkortende werking. Aan het einde van de glazen onderwater tunnel heeft Flatmedia nogmaals een 42 inch lcd monitor toegepast waarop een overzicht te zien is van alle vissen uit de onderwater tunnel.
www.visitsealife.com/scheveningen

Montel 
Meubelen 

Bij 26 filialen van Montel Meubelwereld zijn in totaal 52 beamers van Mitsubishi en 52 design projectieschermen gerealiseerd. Met een op maat gemaakte promo dvd worden in deze filialen de bedrijfsinformatie, service en acties getoond aan het aanwezige publiek op de winkelvloer door middel van een DVD/Audio combinatie. Door de aanwezige audio-visuele content wordt de wachttijd van de klant op het wachten van een vrije medewerker gevoelsmatig verkleind en gerichte en relevante informatie onder de aandacht gebracht..

C1000

C1000 is tot stand gekomen in samen werking met een aantal partners van Flatmedia. In dit project zijn in totaal 8 afzonderlijke grootbeeld projectieschermen geinstalleerd in combinatie met Mitsubishi projectoren. Iedere projector is voorzien van een harddisk player dat het mogelijk maakt om op ieder scherm andere reclame weer te geven. Deze reclame wordt vanuit Naaldwijk aangestuurd via een ADSL verbinding dat iedere minuut van de dag aangepast kan worden. Ook is hier gebruik gemaakt van de RS232 aansluiting waarmee op afstand de projectoren aan en uitgeschakeld kunnen worden.

Hoogvliet 
Supermarkten 

Naast een aantal 32inch pro monitoren die Flatmedia heeft geinstalleerd in diversen vestigingen is nu ook het hoofdkantoor van Hoogvliet supermarkten in Alphen aan den Rijn voorzien van een audiovisuele oplossing van maar liefst 55 inch. De Vaknet TV content player voorziet het personeel van een up to date bedrijfsinformatie afgewisseld met het laatste sport, entertainment, lifestyle en gerelateerd vaknieuws.

Lips Textielservice
Lips Gezondheidzorg 

Flatmedia heeft het nieuwe bedrijfspand van Lips Gezondheidszorg te Schiedam mogen voorzien van 2 compleet ingerichte vergaderzalen/trainingsruimte waarbij gekozen is voor zeer hoogwaardige producten. De projectieschermen zijn ingebouwd in de plafonds en worden elektrisch bediend wanneer de beamers in of uitgeschakeld worden. Voor het videoconference systeem waarmee de vergaderingen met het hoofdkantoor in Engeland tot stand worden gebracht heeft Flatmedia een 50 inch plasma monitor op een verrijdbare trolly geplaatst die overal inzetbaar is. Tevens is er ook een 50 inch monitor in de kantine geïnstalleerd om het personeel van het laatste nieuws te voorzien. Na deze realisatie hebben wij voor deze klant tevens de vestiging in Tiel van een dergelijke systeemoplossing mogen voorzien.

Hotel Gulpen 

Hotel Gulpen is door Flatmedia voorzien van in totaal 40 stuks LG Hotel Televisie. Tevens is de begane grond voorzien van een multiroom audio systeem in combinatie met een Xenox Zone touch controller. Iedere ruimte zoals receptie, bar, restaurant, vergaderzaal en feestzaal kunnen op deze manier apart worden voorzien van muziek op ieder gewenst geluidsniveau. 
http://www.hotelgulpen.nl

Flugel
Nederland N.V.

Flatmedia verzorgt voor Flügel N.V. diverse audio-visuele toepassingen. Naast de 2 boardrooms die flatmedia heeft voorzien van grootbeeld projectieschermen in combinatie met Mitsubishi projectoren zijn er ook diverse plasma monitoren geleverd voor de Flugel Roadshow, Boswandeling Malotenshow en de Colito Promo Tour.
www.flugel.com

Riant Stoutenbeek
DMG Meubelen

Flatmedia verzorgt al jaren de Audio-Visuele inrichting voor alle Riant Stoutenbeek filialen van DMG Meubelen. Van een compleet ingerichte presentatiehoek waarop de klant mee kan kijken hoe zijn of haar kastinrichting word gecreeerd, tot aan informatieschermen bij de entree en informatiebalie. Ook aan de kinderen word gedacht bij Riant Stoutenbeek waardoor de apart ingerichte kinderhoek niet word overgeslagen.

Fox Kapper

Fox Kappers heeft Flatmedia betrokken bij de restyle van hun filiaal te Vlaardingen en de nieuw in te richten vestiging in Schiedam. In dit laatste filiaal is er in samenwerking gekozen om naast de zeer trendy inrichting ook gebruik te maken van zeer aparte audiovisuele oplossingen. Zo zijn hier van LG 3 kleine 20 inch lcd schermen boven elkaar geplaatst naast de wastafels en is er in de wachtruimte een 106cm plasma tv in de wand ingebouwd en voorzien van een aluminium lijst gemaakt van hetzelfde materiaal dat elders in de winkel terug te vinden is. Voor de audio installatie is er gekozen voor een stereo receiver van Harman Kardon incombinatie met 4 ronde JBL inbouwspeakers. In het filiaal te Vlaardingen is een design projectie flatscreen geplaatst van 60 inch in combinatie met een Hitachi projector. Bij de wastafels hang ook een 23 inch Lcd monitor. Het doel van deze audiovisuele toepassingen zijn de aanwezige klanten informeren over de nieuwste haar mode en haar verzorgings producten.

Optiek Artistiek / Akkerman /
Optica Milano

Flatmedia heeft de filialen Optiek Artistiek, Optica Milano en Akkerman voorzien van Audio-Visuele toepassing geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Van schermen in de etage tot aan ingebouwde schermen achter een spiegelwand of verzonken in de wand. Een DVX compact flash media speler zorgt voor een vlekkeloze aansturing van het beeld en geluid.

Puur Exclusieve Massages België

Bij PUUR Exclusieve Massages te België heeft Flatmedia een 12 zone multiroom audio systeem van Russound toegepast waarmee iedere ruimte wordt voorzien van audio middels de in & opbouw luidsprekers. De bronkeuze en volume regeling is in iedere ruimte individueel regelbaar waarbij de receptie beschikt over een Master Touch Keypad waarmee het geluid ook over het gehele pand bediend kan worden. Diversen 42inch Plasma monitoren zorgen voor een sfeer verhogende en informerende werking naar de bezoekers. De toegepaste Vision Music player verzorgt niet alleen het geluid en bijbehorende videoclips maar ook de informatie op de schermen.>

Diversen Projecten
 

buitenste monitoren hetzelfde beeld weergeven en de bezoekers als vast een stukje mee neemt in de onderwaterwereld bij Sea Life. Het middelste scherm is bedoeld voor huishoudelijke informatie. Bij de kassa is een 42 inch lcd in Portret stand geplaatste monitor toegepast die gebruikt wordt voor huishoudelijke informatie, prijzen en aanbiedingen. De informatie op de LCD monitoren bij de Entree & Kassa hebben een informerende en bij drukte vooral ook een gevoelsmatige wachttijd verkortende werking. Aan het einde van de glazen onderwater tunnel heeft Flatmedia nogmaals een 42 inch lcd monitor toegepast waarop een overzicht te zien is van alle vissen uit de onderwater tunnel.