Flatmedia

Over ons

Over ons

Thuis, in uw bedrijf of op locatie

Flatmedia bouwt voor u de meest uiteenlopende Audio-Visuele installaties. Met een deskundig advies en een assortiment van alle A merken op het gebied van beeld- en geluidsapparatuur verkoopt en verhuurt Flatmedia beamers, plasma-lcd TV en audio systemen voor de consument en zakelijke markt.

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Flatmedia diverse concepten en specifieke oplossingen voor het onderwijs, de horeca, uw vergaderruimte, kantoor, bedrijfskantine, beursstand of narrowcasting project waarbij u meer rendement en extra inkomsten kunt genereren d.m.v. marketing via beeldcommunicatie.  

Begeleiding
Staat u eenmaal voor ogen hoe uw audio-visuele instalatie er uit moet komen te zien of heeft u echt geen idee waar u op moet letten! Dan kunt u uw ideeen, wensen en eisen bespreken met een van onze adviseurs. Op een prettige, persoonlijke en nooit opdringerige manier informeert en adviseert hij u over alle ins en outs van de audio-visuele markt en alles eromheen. 

Door de inzet van onze hoog gekwalificeerde medewerkers kunnen wij het hele traject van A tot Z voor u invullen, en waarborgen wij de kwaliteit en service zoals u die van ons kan verwachten. U bent bij ons van harte welkom voor een eenvoudige oplossing, tot aan uiterst complexe installaties. Klik hier voor het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen geheel vrijblijvend te bespreken in onze showroom of desgewenst bij u op locatie.  

Installatie
Naast de keuze van de juiste apparatuur dient het natuurlijk ook op een gedegen manier te worden geinstalleerd. Dankzij onze installatie afdeling wordt desgewenst alles vakkundig voor u geinstalleerd en 'turnkey' afgeleverd. Bij oplevering geniet u direct van uw nieuwe installatie en krijg u een vakkundige uitleg over de mogelijkheden en bediening van uw systeem. Apparatuur is altijd onderhevig aan slijtage en heeft dus onderhoud nodig. Laat daarom regelmatig uw installatie controleren en onderhouden zodat de levensduur en bedrijfszekerheid aanzienlijk wordt verlengt. 
Informeer hier voor de installatie mogelijkheden en service contracten voor uw apparatuur.

Beschikt uw organisatie niet over een eigen installatieafdeling? Bent u op zoek naar een ervaren Audio-Visuele installateur?

Flatmedia word regelmatig ingezet door andere bedrijven om voor hun de installatie(s) te verzorgen van diens producten. Van een eenmalige inzet tot projectmatige installaties van ongekend volume kunt u bij ons terecht. Informeer hier naar de speciale tarieven die wij voor u kunnen realiseren.