Flatmedia

Totaal oplossing

Digitale menukaart

LCDmenu is een dynamisch product voor het digitaal weergeven van menukaarten.

De doelstelling van LCDmenu is op een eenvoudige wijze het koopgedrag van uw klanten positief te beïnvloeden. Het is de missie uw klanten zo duidelijk mogelijk te attenderen op acties, aanbiedingen en prijsinformatie. De visie is dat de 'old-school diabakken' plaats moeten maken voor de digitale menukaarten. LCDmenu is de upgrade voor uw bedrijf.  

Wat biedt het product LCDmenu voor u

• Digitale menukaarten
• Eenvoudig inplannen van boodschappen per dagdeel
• Uw aanbiedingen eenvoudig te realiseren
• Omzetverhogend door cross selling & up selling
• Geen onnodige druk en printkosten t.o.v. diadisplays
• Diversiteit aan sfeerthema's zoals kerst, pasen, voetbal
• Aanpassen van uw boodschap via "my LCDmenu"
• Hardware, Softwarepakket LCDmenu 2.
 
LCDmenu Thema's
Door te werken met een diversiteit aan thema´s zoals huisstijlen, evenementen en feestdagen word het volledige potentieel van LCDmenu benut. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen een kerstthema te laden. Het systeem levert op deze manier een grote bijdrage aan de sfeer van het bedrijf. De player word standaard geleverd met 10 thema´s en uiteraard is het zeer eenvoudig zelf thema´s te creëren.

LCDmenu player
Onze player is een krachtige computer die zorgt voor de aansturing van de LCDschermen. Het systeem beschikt over de capaciteit om met meerdere schermen te communiceren. Hierbij kan dus op elk individueel scherm andere informatie getoond worden. Het grote voordeel van het systeem is dat het in verbinding staat met het internet. Op deze manier is het dus mogelijk om vanaf elke gewenste locatie op eenvoudige wijze de getoonde menukaarten te veranderen.

LCDmenu software versie 2.0
De player word aangestuurd door de software van LCDmenu. Dit is in eigen beheer ontwikkeld en is compleet aangepast aan de wensen van de eindgebruiker. Deze software is zo gemaakt dat de gebruiker zonder enige vorm van training zijn content/thema's kan aanpassen en beheren. Bij de ontwikkeling is nauw samengewerkt met diverse horecaondernemers die individueel zijn of haar eigen wensen en expertise hebben ingebracht. Eindresultaat; een gebruiksvriendelijk softwarepakket waar iedereen mee kan werken. Alle wijzigingen zoals prijzen, thema´s en acties kunnen online worden gerealiseerd via my LCDmenu.

LCDmenu LCD- schermen
Hetgeen wat de klanten gaan zien zijn de LCDschermen. Lange levensduur, hoge resoluties en de juiste formaten zijn van essentieel belang. Om ons kwaliteitsniveau te waarborgen werken wij uitsluitend met A-merken. Wij hanteren de volgende afmetingen welke in diversen afmetingen verkrijgbaar zijn.    

Info / offerte aanvragen
Flatmedia helpt u graag verder. Wilt u meer informatie over een bepaald product of een van onze diensten? Neemt u dan nu contact met ons op via het contactformulier of bel 010-4601518.  

 

Diversen merken en types o.a.:

Philips | Samsung | BenQ | Vogels | Hello TV

Leverbaar voor:

Cafetaria, bakkerij, slagerij, vishandel, showroom, praktijk, wachtruimte, enz. 

Horeca

Automotive

Zorg

Detailhandel

Screenshots